Medals Display

Any suggestions or feedback concearning Histomil please post them here .
If you have a good ideae for openiing a new section or improvements we certainly will look at it ..
Post Reply
User avatar
afrrs
Generalmajor
Generalmajor
Posts: 585
Joined: Thu Mar 13, 2014 12:04 pm

Medals Display

#1

Post by afrrs » Thu Oct 15, 2015 7:17 pm

why cant we see the medals displayed in our profile anymore ?

can anyone put that back again ?
COH 2 live Streaming http://www.twitch.tv/afrrs



Image
Image

User avatar
Heinrich
Generalleutnant
Generalleutnant
Posts: 13927
Joined: Tue Aug 03, 2010 5:22 pm
Location: Amsterdam

Re: Medals Display

#2

Post by Heinrich » Thu Oct 15, 2015 7:49 pm

hello afrrs .. forum kernel has been updated ..wich is something we porstponed for a year already .Its not compatible with our custom plugins right now .. first need to get the connection/speed back to what it should be , after that will concentrate on redressing up the forum to what were used too ...(basicly were going through now what Vbulletin did too going to version 4 a year ago too ..a new engine under the hood )
Regards :
Henk
Image


Image
Image

User avatar
stegger
Generalleutnant
Generalleutnant
Posts: 3810
Joined: Fri Mar 16, 2012 7:03 pm
Location: Vilnius

Re: Medals Display

#3

Post by stegger » Thu Oct 15, 2015 9:31 pm

It is SO important to You , afrrs ? Image
For me the most important is that the forum works Image
Image
Image

User avatar
afrrs
Generalmajor
Generalmajor
Posts: 585
Joined: Thu Mar 13, 2014 12:04 pm

Re: Medals Display

#4

Post by afrrs » Thu Oct 15, 2015 9:55 pm

stegger wrote:It is SO important to You , afrrs ? Image
For me the most important is that the forum works Image


yes, Its important .
COH 2 live Streaming http://www.twitch.tv/afrrs



Image
Image

User avatar
Heinrich
Generalleutnant
Generalleutnant
Posts: 13927
Joined: Tue Aug 03, 2010 5:22 pm
Location: Amsterdam

Re: Medals Display

#5

Post by Heinrich » Thu Oct 15, 2015 10:29 pm

Well get there allright ..its the damn blocking of server responses that killing me ..previous explanation ISP was our phpversion keeps connections open and didnt close em automatically.. ..but exacctly same crap now happens with a simple bold install without any plugins nor external link paths ..ergo ..it is not on our side ..its their server settings causing this every time . :abfahrt:
Regards :
Henk
Image


Image
Image

Post Reply

Return to “Suggestions and feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest